DÉ VOUWWAGEN
DIE ALTIJD BIJ JOU PAST

DÉ VOUWWAGEN
DIE ALTIJD BIJ JOU PAST

VOOR IEDERE GEZINSSITUATIE. Voor twee, vier of zes personen. En alles daar tussenin. De vouwwagen van Campooz is flexibel en modulair. Of je nu met of zonder (klein)kinderen op pad gaat. Alleen of als stel. Een Campooz is de slimste oplossing voor nu en voor later.

VOOR IEDERE GEZINSSITUATIE. Voor twee, vier of zes personen. En alles daar tussenin. De vouwwagen van Campooz is flexibel en modulair. Geschikt voor iedere situatie. Of je nu met of zonder (klein)kinderen op pad gaat. Alleen of als stel. Een Campooz is de slimste oplossing voor nu en voor later.

WAAROM EEN CAMPOOZ VOUWWAGEN?

Jacco Havenaar
Jacco Havenaar
Lees verder
We zochten een kampeermiddel om rond te trekken. Het moest dus snel op te zetten en af te breken zijn. Toen we de Fat Freddy zagen, waren we gelijk verliefd op de Fat Freddy met de Trekking luifel. We hebben hem nu een jaar en zijn nog steeds heel erg blij. Zelfs een weekend weg is nu geen probleem meer. Wij hebben hem binnen het uur helemaal klaar staan en dan kunnen we gaan genieten! Inmiddels zijn vrienden van ons ook overgestapt van een caravan naar de Lazy Jack van Campooz. Het is gewoon een waanzinnig mooi model en staat in “no time“!
Marieke Beelen
Marieke Beelen
Lees verder
Wij zijn altijd weer een beetje trots als we onze "Fat Freddy" hebben opgezet. We krijgen altijd veel complimenten en mensen zijn benieuwd naar hoe het er van binnen uitziet en welk merk het is. We hebben hem alweer een paar jaar en hij bevalt goed. Stevig tentdoek, hij heeft een hele heftige storm in de Ardèche zonder moeite doorstaan. Makkelijk op te zetten en schoon te houden. Aan te passen aan alle omstandigheden: helemaal dicht, alleen de luifel of nog een stuk eraan aan de zijkant. Zeer comfortabel bed en gewoon ook heel mooi. Wat ons betreft onze beste vouwwagen ooit!
Mirjam Bellemakers
Mirjam Bellemakers
Lees verder
Campooz is een stoer Nederlands merk. Wij waren vanaf het begin van Campooz al verkocht en waren een van de eerste eigenaren! Het ultieme tentgevoel, maar dan net wat luxer. Precies wat we zochten. Je bent flexibel in je kampeermogelijkheden (binnen of buiten zitten, je eigen keuken of de Campooz keuken en ga zo maar door). De ventilatiemogelijkheden zijn heerlijk. Ik kan nog wel even doorgaan...
Nienke Kruiswijk
Nienke Kruiswijk
Lees verder
Wat een super cool ding. Makkelijk op te zetten (alleen!) En af te breken (met klein handje hulp). Zalig veel ruimte, zowel in de uitgeklapte tent, maar ook niet in de laatste plaats in de bagageruimte! Heel veel fijne handigheidjes, zoals het bagageluik dat vanuit de uitgeklapte tent te openen is, ritsjes voor snoeren en de ontelbare manieren om te luchten. (Met als kers op de taart het dakraam boven het bed!) En dan ook nog aan te schaffen bij onwijs fijne vertrouwde dealers. In mijn geval Karsten in Zwaag.
Marlies Kunz-Nederstigt
Marlies Kunz-Nederstigt
Lees verder
Campooz, een heel erg fijne wagen. Genoeg opbergruimte en een heel erg mooie uitstraling. Genoeg ruimte voor minimaal 2 volwassenen en 2 kinderen. Er zijn zo veel opties mogelijk. Wij hebben de Camping versie met Trekking luifel, omdat we toch op één vaste plek staan voor een bepaalde periode. Iets langer bezig met opzetten, maar we krijgen er zoveel ruimte voor terug. Zoals ik zei: je kan deze wagen in zoveel verschillende opties aanschaffen. En het bed ligt heerlijk! Wij zijn zeer tevreden.
Bastian Kattenpoel Oude Heerink
Bastian Kattenpoel Oude Heerink
Lees verder
Wat een kwaliteit en om over de service maar te zwijgen, super! De mensen van Campooz weten wat er speelt met hun producten. En zijn echt begaan met de eigenaren van hun producten. Bovendien staan ze hen dan ook graag te woord, zelfs via de app. Echte aanrader!
Vorige
Volgende

JOUW IDEALE VOUWWAGEN

VANAF 10.900,-

FAT FREDDY

* 2-4 PERSONEN

* DWARSSLAPER

VANAF 12.250,-

LAZY JACK

* 2-4-6 PERSONEN

* DWARSSLAPER

VANAF 12.900,-

* 2-4 PERSONEN

* LANGSLAPER EN/OF DWARSSLAPER

VANAF 13.900,-

RED RUBY

* 2-4-6 PERSONEN

* LANGSLAPER EN/OF DWARSSLAPER

VANAF 11.850,-

SLEEPY JOE

* 2-4 PERSONEN

* LANGSLAPER

FAT FREDDY

RAZENDSNEL EN PERFECT OP (DOOR)REIS. Onder de sterren slapen in een kingsize bed was nog nooit zo comfortabel als met deze vouwwagen. De luxe is gegarandeerd, maar opzetten is net zo snel – binnen vier minuten om precies te zijn. Hoe? Zoek maar eens op ‘Wereldrecord Campooz’. Fat Freddy maakt het mogelijk om moeiteloos vele bestemmingen aan te doen tijdens jouw vakantie. Geschikt voor twee of vier personen. Meer ontdekken..

LAZY JACK

AANPASBAAR AAN VRIJWEL ELKE DENKBARE GEZINSSITUATIE. De grote broer van Fat Freddy is onze ideale metgezel voor familieuitjes. Met Jack kun je kamperen met twee personen, vier, zes en in elke mogelijke gezinssamenstelling daartussen. Het is begrijpelijk waarom talloze gezinnen deze vouwwagen verkiezen. Meer ontdekken..

LA LUNA

SLAPEN IN LA LUNA IN DE LENGTE OF BREEDTE. Deze flexibiliteit vind je bij geen enkele andere vouwwagen. Wil je ’s nachts opstaan zonder elkaar te storen? Langslapen is de oplossing. En als je een keuken op de achterklep wil, kun je net zo gemakkelijk aan de zijkant uitstappen. Meer ontdekken..

RED RUBY

KIES JOUW SLAAPERVARING IN RED RUBY. Beslis zelf of je Ruby dwars of in de lengte gebruikt om te slapen. Samen met La Luna is Red Ruby de enige vouwwagen die deze mogelijkheid biedt. Personaliseer de zijcabines naar wens: als kledingkast, slaapruimte, opslagplek of als speelhoek voor de kinderen. De inspiratie voor het ontwerp komt voort uit de woestijn. Meer ontdekken…

SLEEPY JOE

SLAPEN IN DE LENGTE. Bij Sleepy Joe betreed je het bed aan het voeteneinde. Geen gedoe meer om over elkaar heen te kruipen voor een nachtelijk toiletbezoek! Bovendien biedt het dakraam de mogelijkheid om romantisch naar de sterren te staren. En dat terwijl warme lucht kan ontsnappen. Deze vouwwagen is geschikt voor twee tot vier personen, maar is ook eenvoudig alleen op te zetten. Meer ontdekken..

campooz vouwwagen

DUTCH DESIGN

UIT ASSEN OM PRECIES TE ZIJN. Van idee tot eindproduct in Drenthe. Mét indrukwekkende online community en oog voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Campooz heeft zelfs haar eigen jaarlijkse event. Tijdens World Campooz Day komen ieder jaar meer dan 100 Campooz vouwwagen eigenaren bij elkaar voor het allerleukste weekend in kampeerland! Ook leuk, Campooz is ontstaat uit een vriendschap in 2013. Tijdens de Sleutel 13 Rally van Roemenië naar Nederland. Wist je dat sleutel 13 nog steeds in het afleverpakket bij onze wagens zit? Je kunt zelfs de tent van de aanhanger schroeven en de kar voor allerlei andere klusjes gebruiken. Super tof. Vooral erg handig!