EEN VOUWWAGEN
DIE ALTIJD BIJ JOU PAST

CAMPOOZ. Why Chooz?

VAKANTIE BETEKENT VOOR ONS AVONTUUR EN VRIJHEID. Het onbekende ontdekken. Een oneindige reis met ontmoetingen, ervaringen en bestemmingen als tussenstops. Maak kennis met onze vouwwagens en ontdek het gemak, comfort en ultieme gevoel van vrijheid. Daar word je op slag verliefd op!

dwarsslaper voor
2-4 personen

DWARSSLAPER voor 2 – 4 – 6 personen

LANGSLAPER EN/OF DWARSSLAPER VOOR 2 -4 PERSONEN

LANGSLAPER EN/OF DWARSSLAPER VOOR 2 -4- 6 PERSONEN

LANGSLAPER VOOR 2 -4 PERSONEN

DWARSSLAPER.
Onder de sterren slapen in een kingsize bed was nog nooit zo comfortabel als met deze vouwwagen. De luxe is gegarandeerd, maar opzetten is net zo snel

LANGSLAPER.
Bij Sleepy Joe betreed je het bed aan het voeteneinde. Geen gedoe meer om over elkaar heen te kruipen voor een nachtelijk toiletbezoek! Bovendien biedt het dakraam de mogelijkheid om naar de sterren te staren.

DWARSSLAPER.
De grote broer van Fat Freddy is onze ideale metgezel voor familieuitjes. Met Jack kun je kamperen met twee personen, vier, zes en in elke mogelijke gezinssamenstelling daartussen.

LANGSLAPER EN/OF DWARSSLAPER
Deze flexibiliteit vind je bij geen enkele andere vouwwagen. Wil je ’s nachts opstaan zonder elkaar te storen? Langslapen is de oplossing.

LANGSLAPER EN/OF DWARSSLAPER
Beslis zelf of je Ruby dwars of in de lengte gebruikt om te slapen. Samen met La Luna is Red Ruby de enige vouwwagen die deze mogelijkheid biedt.

Standaard alleen op te zetten

Slapen op een kingsize bed

Altijd optimaal geventileerd

Flexibel in aantal personen

Standaard alleen
op te zetten

Slapen op een
kingsize bed

Altijd optimaal
geventileerd

Flexibel in aantal
personen

Met 1400 liter
ruimte genoeg

VOOR 2, 4 of 6 PERSONEN

FLEXIBEL ZOALS JIJ HET WILT. Voor 2, 4 of 6 personen. Meer of minder kan natuurlijk ook. Een slaapplekje erbij? Een extra slaapcabine rits je eenvoudig af en aan. De Campooz vouwwagen groeit mee met jouw gezinssituatie.

'Wij zijn altijd weer een beetje trots als we onze "Fat Freddy" hebben opgezet.'

- Marieke

SLAPEN OP JOUW MANIER

ONDER DE STERREN. Langslapen of dwarsslapen. Het één of het ander? Bij Campooz kan het allebei! Op een kingsize bed droom je comfortabel weg. Met uitzicht op de sterren dankzij het dakraam. 

ONROAD, ALLROAD & OFFROAD

Iedere Campooz vouwwagen is beschikbaar in ONROAD, ALLROAD of OFFROAD variant. Voor elk terrein een passende mogelijkheid.

onroader

DE PRACHTIGE STANDAARD

Onze Onroader combineert perfect weggedrag met een strakke afwerking. De opbergruimte is enorm. Voorzien van 13 inch wielen, bij uitstek geschikt voor het asfalt.

allroader

DE STOERE ALLESKUNNER

Standaard uitgevoerd. Met allroad banden, traanplaat spatborden en schokbrekers. De Allroader is voor de avonturier die zich niet laat tegenhouden door lastiger begaanbaar terrein.

offroader

DE ONVERWOESTBARE

Machtige 16 inch All-Terrain wielen en traanplaat bescherming zorgen ervoor dat de Offroader niet te stoppen is. Geen terrein is te gek, een rivier oversteken is zelfs geen probleem.

WIJ ZIJN CAMPOOZ

KIES VOOR SAMEN OP AVONTUUR EN STAP IN DE WERELD VAN CAMPOOZ. Voor de vrijheid om te gaan en te staan waar je maar wilt, alleen of met het hele gezin. Voor optimaal comfort in de buitenlucht. Voor ouderwets gezellig kamperen en toch alle luxe binnen handbereik.

Bij Campooz houden we van avontuur, het buitenleven en van mensen. Dat zie je aan onze producten, maar ook aan de manier waarop we met elkaar omgaan. Vanuit Assen maken we met veel liefde de stoerste spullen voor jouw volgende avontuur.

WAT VINDEN
ANDEREN

Kitty van Meurs
Lees verder
Voor mij staat Campooz voor mooi, stoer, degelijk, makkelijk op te zetten en af te breken (dus met name Fat Freddy en Sleepy Joe zijn perfect om mee te trekken) Maar vooral krijg je te maken met óngekende service. Dus eigenlijk is 't bedrijf wel 10 sterren waard.

KOPEN OF HUREN

DOEN WAT BIJ JOU PAST. Weet je nog niet zeker of een Campooz vouwwagen iets voor jou is of wil je gewoon een keer op vakantie met La Luna? Dat kan! Verschillende Campooz dealers hebben onze tenttrailers in de verhuur. Daarnaast zijn er verhuurbedrijven. Ga je op vakantie naar Zweden? Dan kun je overwegen om ter plekke een Campooz te huren bij onze Zweedse dealer!

BEROEMDE SERVICE

ALTIJD EEN CAMPOOZ DEALER BIJ JOU IN DE BUURT. Wil je de Campooz tenttrailers van dichtbij zien en ervaren? Of ben je al eigenaar van een Campooz, maar heb je een vraag? Maak dan kennis met de persoonlijke en professionele service van de Campooz dealer bij jou in de buurt. Onze dealers kennen Campooz van binnen en van buiten. Ze staan achter onze producten, net als wij. Je kan bij ze terecht voor de allerbeste service.

Onze dealers geven je persoonlijk advies voor een keuze die bij jou past en laten je zien hoe je jouw tenttrailer of luifel in een mum van tijd opzet. Ook helpen ze jou met al je vragen en lossen problemen snel en vakkundig op in de werkplaats.

Onderweg kun je terecht bij een van onze dealers in België, Duitsland, Frankrijk, Ierland, Zweden en Zwitserland.