Waar koop ik een tweedehands Campooz?

Stel: je wilt heel graag een Campooz tenttrailer. Een nieuwe is eigenlijk net iets boven budget. Dan lijkt het logisch om op zoek te gaan naar een nieuwe. In deze blog geven wij een aantal tips om ervoor te zorgen dat je als één van de eersten weet dat er een tweedehands Campooz vouwwagen te koop gezet is.

Tenttrailer dealers

Heel af en toe komt het voor dat een dealer een verkochte wagen terugkrijgt omdat deze niet bevalt (kunnen wij ons helemaal niks bij voorstellen 😊). Het is goed dat een dealer op dat moment weet dat je Red Ruby, Lazy Jack, Fat Freddy, La Luna of Sleepy Joe héééél graag wilt kopen. Af en toe komt het ook voor een Campooz bij een dealer terecht komt via andere wegen. Zorg dus dat een dealer weet dat je op zoek bent.

tweedehans-campooz

Campooz Vouwwagen Eigenaren Groep

Op Facebook zijn eigenaren van Campooz vouwwagens én geïnteresseerde verenigd in een besloten groep waar je lid van kunt worden. Naast een schat aan informatie over onderhoud, aanpassingen en nog veel meer wordt hier af en toe een wagen te koop aangeboden. Houd dit dus ook goed in de gaten!

Caravanspeciaalzaken

Onze Trekking luifels voor caravans worden door veel caravanspeciaalzaken verkocht. Wij horen dat hier soms vouwwagens worden ingeruild als iemand een caravan koopt. Het kan dus geen kwaad om hier te laten weten dat je interesse hebt als er één binnen komt.

Marktplaats

Hier verschijnt af en toe een Campooz Tenttrailer. Dit is heel eenvoudig te checken. Je maakt verschillende alerts aan. Ons advies is om naast de modelnaam ook Campooz, tenttrailer en vouwwagen als zoekwoorden op te geven. Je ontvangt dan een alert als iemand er één wil verkopen.

Weinig te koop

De eerlijkheid gebiedt ons te zeggen dat het aanbod tweedehands vouwwagens schaars is. Dat heeft als oorzaak dat wij een relatief jong merk zijn. Daarnaast willen kampeerders hun Campooz dus blijkbaar niet snel verkopen. Leuk voor ons, lastig voor jouw zoektocht. 😉

Succes en happy camping! 🏕️

LAATSTE BERICHTEN..

12 reacties

 1. Goedemorgen,

  Wij zijn al een tijdje helemaal verliefd op de Campooz vrouwwagens en op zoek naar een tweedehands. Zoals jullie zelf al aangeven, is dat heeeeeel lastig! Mochten jullie horen dat er eentje te koop aangeboden gaat worden, dan zouden wij dat heeeeel graag willen weten!
  Wij zoeken een Lazy Jack, Sleepy Joe of een Fat Freddy.

  Hartelijke groet,
  Johan en Monique

 2. Hoi Johan en Monique!

  Het is inderdaad heel lastig. Kijk vooral regelmatig op Marktplaats en meld je aan bij de Campooz Eigenaren Facebookgroep. Geduld is een schone zaak. 😉 Groetjes Marjolijn

 3. Ik heb een Fat Freddy te koop. Moet hem helaas verkopen omdat het lichamelijk allemaal wat lastiger wordt. Het bouwjaar is 2018. Er zit een fietsendrager op (ook geschikt voor ebikes) en er is een extra luifel bij voor de voortent. Er reserve wiel is ook aanwezig. Wie biedt?

 4. Hallo Roel,
  is deze nog beschikbaar? zo ja, dan wil ik graag contact voor meer informatie.
  hartelijke groet, Kitty

 5. Hallo,

  wij zijn een gezin met 3 puberdochters, die jaren geleden het genoegen van het kamperen met een vouwwagen hebben leren kennen. We beschikken nu over een raclet Lavendel die we al 9 jaar in gebruik hebben. Gezien onze dochters opteren voor een eigen tentje, zijn we op zoek naar een kleiner maar moderner model vouwwagen.
  We dachten hierbij aan een campooz lazy jack. Is het mogelijk ons een seintje te geven als jullie een tweedehands model binnen krijgen?

 6. Hoi Wim! Wat leuk dat jullie op zoek zijn naar een Campooz. Ik ga het onthouden, maar meestal zijn de Campooz-en al verkocht voordat wij er goed en wel iets van mee krijgen. 😉 Houd vooral de Facebookgroep en Marktplaats goed in de gaten! Groetjes Marjolijn

 7. Hallo Roel, ik zie dat je een Fat Freddy te koop hebt, en er zijn al twee geïnteresseerden die gereageerd hebben. Maar je hebt de verkoop nog niet aangegeven, daarom ga ik ervan uit dat de trailer nog te koop is. Mag ik eens komen kijken?
  Met vriendelijke groet,
  Jan.

 8. Hallo allemaal, wij zijn op zoek naar een Lazy Jack camping variant! Nieuw of tweedehands.

  Groetjes Gratiella

 9. Hallo, ik ben op zoek naar een leuke fat freddy trekking met luifel, heel graag aub

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *