Start van het kampeerseizoen:
Open Camping Dag op 6 april!

Het is bijna tijd om jouw Campooz weer tevoorschijn te halen want het kampeerseizoen staat voor de deur! En wat is een betere manier om het seizoen te starten dan met de Open Camping Dag op 6 april?

Landelijke open dag op campings

Op deze feestelijke dag zetten meer dan 400 campings in heel Nederland hun poorten wagenwijd open en ontvangen iedere bezoeker met extra open armen. Of je nu een doorgewinterde kampeerder bent of nog nooit hebt gekampeerd; de Open Camping Dag is dé gelegenheid om alvast in de vakantiestemming komen en te ontdekken welke camping bij jou past!

Kamperen voor iedereen

De Open Camping Dag is in 2022 voor het eerst georganiseerd op initiatief van I Love Kamperen en is sindsdien alleen maar gegroeid. Dit jaar hebben verschillende partners uit de kampeerbranche zich verenigd in de Stichting Open Camping Dag. Samen hebben ze één duidelijk doel: het Nederlandse publiek enthousiasmeren voor kamperen.

Ontdek nieuwe campings

Of je nu houdt van een knusse boerencamping of een levendig vakantiepark met alle voorzieningen, op 6 april 2024 tussen 10.00 en 17.00 uur kun je honderden deelnemende campings verkennen. Er zijn zoveel leuke plekken in Nederland waar je terecht kunt met je Campooz! Op www.opencampingdag.nl kan je eenvoudig jouw voorkeuren aangeven en lezen wat er op de campings te doen is. De Open Camping Dag is hét moment om te ontdekken welke camping ideaal is voor jouw volgende vakantie of weekendje weg.

kampeerder-checklist

Speciale aanbiedingen bij kampeerwinkels

En alsof dat nog niet genoeg is, bieden kampeerbedrijven op deze dag ook speciale acties, kortingen en workshops aan. Er doen ook verschillende Campooz dealers mee. Leuk om te combineren met een campingbezoekje of om te kijken naar een nieuwe Campooz Tenttrailer en nog wat mooie accessoires te scoren! 😉

Maak kans op toffe kampeerprijzen

Bezoekers van de Open Camping Dag maken kans op bijna 200 mooie kampeerprijzen in de Kampeerprijzenloterij. Denk aan gratis kampeervakanties, kampeermeubels, en andere toffe kampeergear. Het enige dat je hoeft te doen om kans te maken: online aanmelden als bezoeker op de website van de Open Camping Dag. Aanmelden kan zonder dat je al weet welke camping(s) je gaat bekijken, dat kun je zelfs op 6 april in de ochtend nog beslissen. Jouw  online aanmelding zorgt ervoor dat je automatisch meespeelt en kans maakt op één van die kampeerprijzen.

Zet 6 april 2024 – Open Camping Dag – in je agenda

Kortom: alle reden om zaterdag 6 april 2024 te blokken in jouw agenda en je aan te melden als bezoeker voor de Open Camping Dag. Laat het kampeerseizoen beginnen!

LAATSTE BERICHTEN..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *